Wie is Vincent?

Inmiddels 30 jaar ervaring als architect. Gedreven en heel klantgericht. Daarbij schenk ik veel aandacht aan de bouwkundige uitwerking zodat het foutloos gebouwd kan worden. Het plezier waarmee ik werk ziet u terug in het kwaliteitsniveau van het uitgevoerde bouwplan.

Kort na voltooiing van mijn studie aan de TU Delft (diploma Technische Universiteit,1988) startte ik in 1992 als zelfstandig architect. Om mijn kennis verder te vergroten volg ik voortdurend educatie op het gebied van ontwerpen, reken- en tekenwerk en regelgeving. Verder kan ik altijd een beroep doen op mijn vaste adviseurs voor bijvoorbeeld constructie en brandveiligheid.

Er zijn inmiddels veel projecten ontworpen en gerealiseerd. Een selectie hiervan vindt u in het portfolio. Elk project moet steeds weer verrassende kwaliteiten bieden door het maken van een uitgekiend ontwerp, een degelijke uitwerking en een perfecte detaillering. Ik werk daarbij zorgvuldig en ben niet snel tevreden. Mijn opdrachtgevers na afloop wel. Zonder uitzondering. De doorlopende aansprakelijkheidsverzekering tegen beroepsfouten heb ik gelukkig nog nooit nodig gehad.

Klanten vertellen

R. Sanders (woning te Kamerik): “Vincent heeft ons fantastisch geholpen met de verbouwing van ons 18e eeuwse pand in Kamerik. Het was een groot plezier om met hem te werken en het eindresultaat is helemaal naar onze zin.”

M. Smit & W. Visser (woninguitbreiding te Zoetermeer): “Een huis waar een Amerikaan zich thuis voelt, landelijk en stoer” was de opdracht die we Vincent meegaven voor onze woninguitbreiding. We werden positief verrast met een ontwerp wat we nooit zelf zouden kunnen bedenken. In het ontwerpproces schuurden soms onze pragmatische wensen met de eigenzinnigheid die hoort bij een goede architect. In het bouwproces was Vincent een scherpe begeleider. Met een unieke en stijlvolle ‘Van Leent’ woning(uitbreiding) als resultaat waar wij met plezier en dankbaarheid in wonen.

M. van der Wal (tiny house te Den Helder): “Onze vergunning was binnen 6 weken binnen. Veel sneller dan verwacht. We zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met het degelijke werk dat Vincent levert!”

M. Kunst (woning te Breukelen): “Het was heel aangenaam om met je samen te werken“.

J. Schuurman (woning te Soest): “Voor het plaatsen van een dakkapel had ik een vergunning nodig. Vincent heeft een gedetailleerde bouwtekening gemaakt en alle bijkomende bouwtechnische zaken voor mij tot in de puntjes geregeld. Op die manier had ik er zelf geen omkijken meer naar en kon de aannemer direct aan de slag. Mede door zijn prima begeleiding bij dit project is uiteindelijk een eindproduct gerealiseerd waar ik zeer tevreden over ben.”

R. Harkema (tiny house te Den Helder): “Vincent bezorgde mij een wauw-gevoel, wat een gaaf ontwerp. Dit had ik zelf niet kunnen bedenken vergeleken met mijn eigen simpele recht-toe-rechtaan ontwerp. Ik ben blij verrast!”

F. Witteveen (botenloods Waterscouting Soest): “Vincent heeft de bouwvergunning snel en volgens afspraak aangevraagd. Door prima advies en goed meedenken zijn de knelpunten met de gemeente en brandweer opgelost en is de vergunning afgegeven. De samenwerking was bijzonder prettig, het was voor Vincent nooit teveel moeite om ter plaatse de situatie grondig te bekijken en ons van adviezen te voorzien”.