Wie is Vincent van Leent?

Met Vincent van Leent haalt u ruim 30 jaar ervaring als architect in huis. Ik ben gedreven in mijn vak en werk heel klantgericht. Daarbij schenk ik veel aandacht aan de bouwkundige uitwerking zodat het ontwerp foutloos gebouwd kan worden. Het plezier waarmee ik werk ziet u terug in het kwaliteitsniveau van het uitgevoerde bouwplan.

Ik heb inmiddels veel projecten ontworpen en gerealiseerd. Een selectie hiervan vindt u in het portfolio. Elk project moet steeds weer verrassende kwaliteiten bieden door het maken van een uitgekiend ontwerp, een degelijke uitwerking en een perfecte detaillering. Ik werk daarbij zorgvuldig en ben niet snel tevreden. Mijn opdrachtgevers na afloop wel (lees de reacties). De doorlopende aansprakelijkheidsverzekering tegen beroepsfouten heb ik nog nooit nodig gehad.

Curriculum vitae

In 1988 heb ik mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft voltooid.

In 1992 startte ik als zelfstandig architect. Om mijn kennis op peil te houden en verder te vergroten, volg ik voortdurend educatie op het gebied van ontwerpen, reken- en tekenwerk en regelgeving. Verder kan ik altijd een beroep doen op mijn vaste adviseurs voor bijvoorbeeld constructie en brandveiligheid.

In 2021 heb ik mij bekwaamd in het vak van energieprestatieadviseur. Hiervoor heb ik alle vereiste certificaten behaald.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en ben ik actief als hardlooptrainer bij AV Pijnenburg in Soest.

Volg mij op LinkedIn: (7) Vincent van Leent | LinkedIn