Reacties

Wat vinden klanten?

Ik ben trots dat ik voor mijn klanten opdrachten kan realiseren welke aanvankelijk onmogelijk leken. Zo biedt het rijksmonument in Amsterdam nu meer comfort doordat er dik glas geplaatst kon worden in knevelende schuiframen en het geluid van buiten geweerd wordt.

Op deze pagina’s leest u de reacties van een aantal klanten. Wilt u reageren of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

J. Helwig

Energielabel tbv verkoop van een woning, Soest

“Snel, vriendelijk en accuraat van een energielabel voorzien. Aanbevolen!”

Y. Helsloot

Energielabel voor een appartement, Amersfoort

Van de 5 bedrijven die wij aangeschreven hadden voor een aanvraag van een energielabel voor onze woning, hebben er maar 3 gereageerd. Daarnaast was Vincent de enige die ‘to the point’ vroeg: wat heb je nodig? Anders maak je kosten voor niets.
Zijn efficiënte wijze van uitvragen, opmeten en snelle verwerking en aanleveren van gegevens vonden wij heel fijn.
Een volgende keer zouden wij weer zijn expertise inzetten
“.

A. Vegt

Energielabel tbv verkoop van een woning, Soest

“Wij hadden voor de verkoop van ons huis een energielabel nodig. Vincent heeft ons daarbij snel, vriendelijk en vooral deskundig geholpen.”

R. Sanders 

Verbouwing van een woning, Kamerik

“Vincent heeft ons fantastisch geholpen met de verbouwing van ons 18e eeuwse pand in Kamerik. Het was een groot plezier om met hem te werken en het eindresultaat is helemaal naar onze zin.”

M. van Remortel

Energielabel tbv verkoop van een woning, Soest

“Omdat ons huis verkocht gaat worden hebben we een energielabel nodig. Via mijn makelaar in contact gekomen met Vincent van Leent. Hij is o.a. gespecialiseerd in het opnemen en registreren van het energielabel.
Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de manier waarop alles behandeld is.
Binnen een week was alles geregeld.
De samenwerking was echt heel plezierig. Heel erg bedankt hiervoor.”

M. Smit & W. Visser

Uitbreiding van een woning, Zoetermeer

“Een huis waar een Amerikaan zich thuis voelt, landelijk en stoer” was de opdracht die we Vincent meegaven voor onze woninguitbreiding. We werden positief verrast met een ontwerp wat we nooit zelf zouden kunnen bedenken. In het ontwerpproces schuurden soms onze pragmatische wensen met de eigenzinnigheid die hoort bij een goede architect. In het bouwproces was Vincent een scherpe begeleider. Met een unieke en stijlvolle ‘Van Leent’ woning(uitbreiding) als resultaat waar wij met plezier en dankbaarheid in wonen.

M. van der Wal

Tiny house, Den Helder

“Onze vergunning was binnen 6 weken binnen. Veel sneller dan verwacht. We zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met het degelijke werk dat Vincent levert!”

M. Kunst

Woning, Breukelen

“Het was heel aangenaam om met je samen te werken.“

R. Harkema

Tiny house, Den Helder

“Vincent bezorgde mij een wauw-gevoel, wat een gaaf ontwerp. Dit had ik zelf niet kunnen bedenken vergeleken met mijn eigen simpele recht-toe-rechtaan ontwerp. Ik ben blij verrast!”