Reacties

Wat vinden klanten?

Ik ben trots dat ik voor mijn klanten opdrachten kan realiseren welke aanvankelijk onmogelijk leken. Zo biedt het rijksmonument in Amsterdam nu meer comfort doordat er dik glas geplaatst kon worden in knevelende schuiframen en het geluid van buiten geweerd wordt.

Op deze pagina’s leest u de reacties van een aantal klanten. Wilt u reageren of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

R. Sanders 

Verbouwing van een woning, Kamerik

“Vincent heeft ons fantastisch geholpen met de verbouwing van ons 18e eeuwse pand in Kamerik. Het was een groot plezier om met hem te werken en het eindresultaat is helemaal naar onze zin.”

M. Smit & W. Visser

Uitbreiding van een woning, Zoetermeer

“Een huis waar een Amerikaan zich thuis voelt, landelijk en stoer” was de opdracht die we Vincent meegaven voor onze woninguitbreiding. We werden positief verrast met een ontwerp wat we nooit zelf zouden kunnen bedenken. In het ontwerpproces schuurden soms onze pragmatische wensen met de eigenzinnigheid die hoort bij een goede architect. In het bouwproces was Vincent een scherpe begeleider. Met een unieke en stijlvolle ‘Van Leent’ woning(uitbreiding) als resultaat waar wij met plezier en dankbaarheid in wonen.

M. van der Wal

Tiny house, Den Helder

“Onze vergunning was binnen 6 weken binnen. Veel sneller dan verwacht. We zijn er van overtuigd dat dit te maken heeft met het degelijke werk dat Vincent levert!”

M. Kunst

Woning, Breukelen

“Het was heel aangenaam om met je samen te werken.“

J. Schuurman

Woning, Soest

“Voor het plaatsen van een dakkapel had ik een vergunning nodig. Vincent heeft een gedetailleerde bouwtekening gemaakt en alle bijkomende bouwtechnische zaken voor mij tot in de puntjes geregeld. Op die manier had ik er zelf geen omkijken meer naar en kon de aannemer direct aan de slag. Mede door zijn prima begeleiding bij dit project is uiteindelijk een eindproduct gerealiseerd waar ik zeer tevreden over ben.”

R. Harkema

Tiny house, Den Helder

“Vincent bezorgde mij een wauw-gevoel, wat een gaaf ontwerp. Dit had ik zelf niet kunnen bedenken vergeleken met mijn eigen simpele recht-toe-rechtaan ontwerp. Ik ben blij verrast!”

F. Witteveen

Botenloods Waterscouting Soest

“Vincent heeft de bouwvergunning snel en volgens afspraak aangevraagd. Door prima advies en goed meedenken zijn de knelpunten met de gemeente en brandweer opgelost en is de vergunning afgegeven. De samenwerking was bijzonder prettig, het was voor Vincent nooit teveel moeite om ter plaatse de situatie grondig te bekijken en ons van adviezen te voorzien”.